Trenutno nedostupno

Anatomija bodybuildinga

19.78  (149.03 kn)

Ilustrirani vodič za povećanje mišićne mase i oblikovanje tijela.

Oblikujte svoje tijelo kako nikad niste mislili da je moguće! S detaljnim anatomskim ilustracijama svih vježbi u kombinaciji sa savršeno preciznim uputama, Anatomija bodybuildinga idealan je vodič za sve one koji žele raditi na svome tijelu, postići idealnu masu i definiciju mišića.

S fokusom na primarnim mišićnim skupinama poput ramena, prsa, leđa, ruku, nogu i trbušnjaka, ali obrađujući i ostale mišićne zone i teško dostupna područja, Anatomija bodybuildinga omogućit će Vam postizanje sjajnih rezultata. Također će vas naučiti kako modificirati tehnike vježbi kako biste prilagodili program vježbanja svojim specifičnim potrebama. Kombinirajući stručnost dr. Nicka Evansa, kolumniste časopisa MuscleMag International, bodybuilder i Billa Hamiltona, kirurga ortopedije s umjetničkim talentom, Anatomija bodybuildinga ultimativni je vodič kroz trening za bodybuildere i trenere snage.

“Nitko ne poznaje anatomiju bodybuildinga poput dr. Nick Evansa. On je majstor ljudskog tijela.“ – Robert Kennedy, urednik, MuscleMag

Format: 135 x 205 mm, 194 str., meki

Pročitajte prvo poglavlje

Trenutno nedostupno

Dodatne informacije

Autor

Nick Evans

Izdavač

Znanje

Broj Stranica

194

Uvez

meki uvez

Jezik

Hrvatski

ISBN

9789533246208