Godinu starija, godinu bolja

17.12  (128.99 kn)

S razigranom duhovitošću, praktičnim savjetima i mudrim opažanjima, autorice bestselera Kako biti Parižanka u svakoj prilici ovaj se put hvataju u koštac s pariškim umijećem odrastanja. Dok progovaraju o ljubavi, zavođenju, modi i spojevima, ali i o obitelji, poslu, samačkom životu i prihvaćanju nesavršenosti, Caroline de Maigret i Sophie Mas opet će vas zabaviti, izreći ono što ne očekujete čuti, ali baš onako kako to želite čuti.
U isti mah dirljiv i urnebesno smiješan, ovaj divan vodič bez dlake na jeziku pronicljivo ilustrira što to znači biti punokrvna žena.

“Godinu starija, godinu bolja knjiga je koju ćete pročitati u jednom dahu prije spavanja, a sutradan kupiti još primjeraka za svoje prijateljice. Začinjena inspirativnim citatima i komičnim anegdotama, to je istinita priča u kojoj se lako prepoznati, duhovit francuski osvrt na univerzalno čudo starenja.”
Vogue UK

Caroline de Maigret francuska je manekenka, glazbena producentica, spisateljica i aktivistica za ženska i dječja prava.
Sophie Mas je filmska producentica, živi na relaciji Pariz-Sjedinjene Države. Među ostalim, jedna je od producentica filma Call Me by Your Name.

Dodatne informacije

Autor

Caroline de Maigret

Godina izdanja

2021

Izdavač

Znanje

Broj Stranica

272

Dimenzije

135 x 205

Uvez

meki uvez

Jezik

Hrvatski

ISBN

9789533602745