GROB ZA DVOJE : Anne Holt

129.00 kn

Roman Grob za dvoje prvi je slučaj što ga rješava Selma Falck, a govori o sklandalima, spletkama, lažima, korupciji u najvišim sportskim krugovima norveškog skijanja i o ljudima koji ne prežu čak ni od ubojstva.

ID broj: 12332
Barcode 9789538347160

Dimenzije: 13,5 x 20,5 cm
Br.str: 360
Autor: Anne Holt
Uvez: meki
Izdavač: Stilus, 2020.
Opis:
Selma Falck pala je na najniže grane. U kratkom vremenu izgubila je sve – supruga, djecu, posao u uglednom odvjetničkom uredu – i sada živi sama u sirotinjskom stanu. Sve dok joj na vrata ne pozvoni Jan Morell, čovjek odgovoran za njezin pad, i zatraži pomoć. Njegova je kći Hege, najbolja norveška skijaška trkačica, optužena za uzimanje dopinga. Uspije li Selma pronaći dokaze da joj je podmetnuto, Morell će povući sve optužbe protiv nje. Do kvalifikacija za Olimpijske igre preostalo je svega nekoliko tjedana, a Selma usto mora ponovno pohvatati i konce vlastitoga života, pa se zadatak čini nemogućim.

Kad jedan elitni skijaš umre u neobičnim okolnostima, a obdukcija poveže taj slučaj s Heginim, Selmi postane jasno da se u najvišim sportskim krugovima plete opasna mreža laži, korupcije i skandala.
Vremena za rješavanje slučaja sve je manje, još jedna osoba je ubijena, a i sama Selma nađe se u opasnosti…