Trebate pomoć? Nazovite: +385 1 6570 408 begen@zg.t-com.hr
Akcija!!
iGRE ZA MOTORIČKO UČENJE

IGRE ZA MOTORIČKO UČENJE

70.00 kn 50.00 kn

Opis

ID broj: 10413
Barcode 9788674782521

Dimenzije: 17 x 23,5 cm
Br.str: 229
Autor: Ronald Dienstmann
Uvez: meki
Jezik: latinica (ekavica)
Izdavač: Data status
Godina izdanja: 2017

Opis:U knjizi Igre za motoričko učenje prikazano je 111 različitih poligona i igara koji omogućavaju unapređenje razvoja motoričkih veština kod dece kroz proces učenja u grupi.

Prikazane igre su jednostavne, zabavne i inkluzivne; isprobane u terenskim uslovima i podržane naučnim istraživanjima; pomažu učesnicima da ostvare standarde;

usmerene su ka motoričkom učenju, radu u grupi i socijalizaciji i razvijaju ravnotežu, manipulativne, lokomotorne i socijalne veštine i sposobnosti.

Čitaoci mogu brzo i lako da pronađu igre koje zadovoljavaju specifične potrebe svakog deteta i neposredno ih uključe u program rada sa decom – školski ili vanškolski. Svaka prikazana igra aktivira nervni sistem deteta, održava telo pokretnim i aktivnim i mogu je koristiti deca različitih nivoa motoričkih veština. Dok se deca zabavljaju u igri, istovremeno poboljšavaju ravnotežu, manipulativne, lokomotorne i socijalne veštine i sposobnosti.

Knjiga Igre za motoričko učenje će pomoći deci različitih uzrasta da razviju sopstvene motoričke sposobnosti na dokazanom teoretskom modelu učenja. Vaši đaci možda ne moraju da razumeju sve teoretske koncepte, ali će njihov smeh i zadovoljstvo tokom igara opisanih u knjizi oslikavati razvoj veština. Upravo to čini ovu knjigu idealnom preporukom za nastavnike fizičkog vaspitanja i njihove đake.