30 %

MESO DIVLJAČI – OBRADA

99.00 kn (~ 13,17 €) 69.30 kn (~ 9,22 €)

Pripremanje i spremanje mesa divljači

Higijenski besprijekorna proizvodnja dragocjenog mesa divljači obuhvaća sve djelatnosti nakon odstrjeljivanja i rasijecanja divljači. Olgierd E. J. grof Kujawski u ovoj knjizi pojašnjava o čemu svaka pojedinost pritom ovisi. Proširena primjerima u slici i tekstu za proizvodnju šunke, salama i pašteta od divljači, „Proizvodnja mesa divljači nadopunjuje izdanje „Higijena divljači / Zbrinjavanje divljači iz skupine ,,BLV lov i praksa istog autora.

Kao stručnjak u području higijene divljači i priznat u međunarodnim kulinarskim krugovima o divljači, grof Kujawski iznosi higijenske standarde, koji su kao odredbe pravno važeći u zemljama Europske unije od i. siječnja 2005. godine, odnosno i. siječnja 2006. godine. Istodobno navodi dopunjene njemačke nacionalne propise.

Samo 2 komada na zalihi

SKU: 0479 Kategorije: , , Oznake: , , ,

ISBN: 9789536926596
Izdavač: Stanek d.o.o.
Uvez: Meki uvez
Godina izdanja: 2008
Format: 16×21
Broj stranica: 127

SKU 0479