Trebate pomoć? Nazovite: +385 1 6570 408 begen@zg.t-com.hr
Akcija!!
Odgoj dječaka - Steve Biddulph - svjetski hit knjiga

ODGOJ DJEČAKA

69.90 kn 49.00 kn

Opis

ID broj: 4199
Barcode 9789533381275

Dim.: 12,5cm x 19,5cm
Vrsta uveza: meki
Br.str.: 228
Autor: Steve Biddulph
Ilustrirao: Kimio Kubo

Opis: ODGOJ DJEČAKA jedna je od najuspješnijih knjiga koje se bave roditeljstvom i odgojem djece. U ovom, proširenom i upotpunjenom izdanju Steve Biddulph, svjetski poznati psiholog čije su knjige prodane u više od četiri milijuna primjeraka, donosi praktične i prijateljske savjete roditeljima pomoću kojih oni mogu prepoznati različite etape dječaštva i naučiti kako odgojiti sretnog, samopouzdanog i pristojnog mladog muškarca.
Ovaj vodič za roditelje uključuje poglavlja o testosteronu, o zdravom stavu prema seksu, o tome kako se mozgovi dječaka i djevojčica razlikuju, o važnosti odabira pravog sporta i drugih aktivnosti, o raznim rizicima s kojima se dječaci susreću kroz odrastanje…
S toplim humorom i mudrošću iskusnog stručnjaka autor savjetuje roditelje, uključujući rastavljene i samohrane majke i očeve, kako u svakoj situaciji svome sinu pristupiti sigurno i s ljubavlju te kako mu pomoći da prevlada sve teškoće i nedoumice koje mu donosi život. Knjiga koja je mnoge roditelje i njihove dječake učinila boljim i sretnijim ljudima.