Pobjednici

19.99 

Fredrik Bachman

Medvedgrad: knjiga 3
Dirljiva priča o dva grada, prvim ljubavima, drugim prilikama i posljednjim pozdravima.

Dodatne informacije

Izdavač

Fokus

Godina izdanja

2023.

Jezik

Hrvatski

Uvez

meki

Dimenzije

15×23

ISBN

9789533492728

Maya Andersson i Benji Ovich vraćaju se u rodni kraj iz kojeg su pobjegli ne bi li našli svoje mjesto u svijetu. U Medvedgradu cvate optimizam, hokejaška nada Amat možda zaigra u NHL-u, sklapaju se nova prijateljstva, rađaju nove ljubavi.

No u samo dva tjedna, sve će se promijeniti.
Dvije su godine prošle od događaja koji je potresao cijelu zajednicu. Svi nastoje živjeti dalje, no nešto je u ovim malim, ratobornim i srčanim gradovima što to sprječava. Nakon što ih pohara razorna oluja, ponovno se razbukta rivalstvo između Medvedgrada i Heda. Prisiljeni trenirati na istome klizalištu, i jedni i drugi otkrit će koliko je lako upasti u zamke minulih sukoba.

poslovanja Hokejaškog kluba Medvedgrad poljuljat će zajednicu, no možda i očvrsnuti neke brakove. Za to vrijeme jedan će dječak sâm voditi bitku na koju nitko neće obratiti pozornost. Sve dok ne bude prekasno.
Nasilje nikad nije daleko od gradova koji žive i dišu za sport. Na ovaj ili onaj način, sve je s njime povezano. A tako i svi međusobno. No pojedina djela ostavljaju neizbrisiv trag.