PRAVILA OBMANE

19.78  (149.03 kn)

Christopher Reich

 

Dr. Jonathan Ransom, planinar svjetskoga glasa i kirurg Liječnika bez granica, penje se švicarskim Alpama sa svojom lijepom ženom Emmom, kad ih iznenadi snježna oluja. Dok nastoje pobjeći nevremenu, Emma pogiba propadajući u provaliju.

Dvadesetčetiri sata kasnije Jonathan prima kuvertu u kojoj su dvije potvrde željezničke garderobe na ime njegove žene. Odlazi po ostavljene stvari u poprilično udaljen gradić i upada u borbu na život i smrt da bi ih se dočepao… doznajući kasnije da je ubio jednoga, a teško ranio drugog pripadnika švicarske policije! Ali, više od toga pogađa ga spoznaja o zapanjujućoj ženinoj prijevari o kojoj ništa ni slutio nije.

Postavši najednom objekt lova na čovjeka i cilj iskusnog ubojice, Jonathan je prisiljen bježati – a jedina šansa da preživi krije se u razrješenju porazne istine o tajnom životu njegove žene i strašne zavjere koja prijeti dovođenjem svijeta na rub uništenja. Korak po korak, on biva sve dublje uvučen u svijet špijuna, oružja visoke tehnologije i međunarodnog terorizma – svijet u kojemu nitko nije onaj za koga se predstavlja i u kojem ishod uvijek opravdava sredstva.

Pravila obmane sjajno je zamišljena i besprijekorno izvedena priča o intrigama i podvalama iz pera majstora špijunskog trilera za 21. stoljeće.

Pravila obmane su špijunski roman takve žestine da ga ne ispuštate iz ruku sve do kraja – nešto poput djela roberta ludluma u njegovim najboljim danima.“
Vince Flynn

„Christopher Reich je jedan od meni najdražih pisaca suspensa, a u ovom djelu nadmašio je samoga sebe.“
James Patterson

Pravila obmane obaraju s nogu. Christopher Reich u ovom je djelu dosegao vrhunac umijeća.“
David Baldacci

„Intrigantno djelo brzog ritma, Pravila obmane veliki su međunarodni triler pun obrata i neočekivanih detalja… Reich me natjerao da nagađam o raspletu sve do samoga kraja. Zaista sam uživala!“
Kate Mosse

Samo 1 komada na zalihi

SKU: 3484 Kategorije: , Oznake: ,

ID broj: 3484
Barcode 9789532590517
Dimenzije: 15,5 x 23,5 cm
Vrsta uveza: meki
Broj str.: 384
Izdavač: Hena com