Trebate pomoć? Nazovite: +385 1 6570 408 begen@zg.t-com.hr
PRIRODNO LIJEČENJE VISOKI KRVNI TLAK

PRIRODNO LIJEČENJE VISOKI KRVNI TLAK

19.90 kn

Opis

ID broj: 2863
Barcode 9789532741650

Dimenzije: 11.5cm x 16.5cm
Vrsta uveza: meki
Br. stranica: 112

Opis:Hipertenzija ili povišeni krvni tlak vrlo je prošireno stanje. Od njega u prosjeku pati svaki peti muškarac i svaka deseta žena, između trideset pet i četrdeset godina.
Kod starijih ljudi to je već masovna pojava. Poznato je da je povišeni krvni tlak osnovni uzrok kardiovaskularnih bolesti, koje su na prvom mjestu uzoraka smrti u današnje vrijeme.
Takvoj učestalosti hipertenzije doprinosi pasivan način života, veliki broj čimbenika stresa i hrana s previše zasićenih masti.
U ovoj knjizi ćete doznati više o simptomima povišenog krvnog tlaka koje ne možemo često odmah prepoznati i dobiti pojašnjenje što sami možemo učiniti u slučaju dijagnoze hipertenzije.
Da bismo se lišili neugodnosti umjerene hipertenzije, ponekad je dovoljno promijeniti način života. Međutim, mnogim ljudima koji imaju izrazito povišen tlak, to neće biti dovoljno. U knjizi se nalazi detaljan opis raznih vrsta ljekoviti preparata koji se proporučuju kod povišenog tlaka, a opisuju se moguće nuspojave te načini borbe s njima.
Na kraju, saznat ćete kako se živi s povišenim krvnim tlakom i kakav utjecaj to može imati na Vas i Vaše bližnje.
Saznajte više o prirodi ove bolesti, o njenim uzrocima, simptomima i stadijima.
Kako normalizirali krvni tlak i kako nam pravilna prehrana može u tome pomoći?
Kako koristiti med i pčelinje proizvode kao lijek za visoki tlak?