Šaptač

129.00 kn (17.12 €)

Donato Carrisi suvremeni je talijanski pisac. Diplomirao je pravo i kriminalistiku. Šaptač je njegov prvi roman s kojim je osvojio je pet međunarodnih nagrada a autorska prava prodana su u dvadeset zemalja. Carrisijev uspjeh mnogi uspoređuju sa Steigom Larssonom. Živi u Rimu.

Otkriven je stravičan zločin: šest odrezanih ruku složeno je u misteriozan krug i zakopano na šumskom proplanku. Pet pripada djevojkama koje se vode kao nestale. Šestu ruku tek treba identificirati. Sablazan je u tome što tijela djevojaka nisu pronađena.
Iskusna istražiteljica Mila Vasquez i Goran Gavila, osebujan kriminolog, pokušavaju proniknuti u zagonetku: vjeruju da su pronašli ubojicu, sve dok se ne pokaže da zapravo ne postoji održiva veza između njega i nestalih djevojaka. Drugi slučaj otmice upućuje u potpuno drugom smjeru i stvara više pitanja nego odgovora.
Mila i Goran počinju sumnjati da im je slučaj dodijeljen kako bi preuzeli odgovornost kada se istraga pokaže promašenom. Je li sve samo slučajnost? Ili netko kopira prethodno ubojstvo? Opsjednuti slučajem, koji postaje sve napetiji i složeniji, dvoje istražitelja shvaćaju da ne mogu vjerovati nikome – osim jedno drugom.

„Vratolomna utrka s vremenom. Nevjerojatno napeta i dinamična priča. Savršeno.“ Michael Connelly
„Briljantno i sablasno… odlična knjiga.“ Ken Follett
“Impresivno brutalan roman.“ Will Lavender
„Intrigantna… i zastrašujuća priča.“ Publishers Weekly
„Dok čitate ovaj roman, poželjet ćete da niste sami kod kuće.“ Time Out London

NAZIV IZVORNIKA
Il Suggeritore
PREVODITELJ
Morana Mazor
GODINA IZDANJA
2019
JEZIK IZDANJA
Hrvatski
NAKLADNIK / PROIZVOĐAČ
Znanje
FORMAT
150 x 228 mm
BROJ STRANICA
472 stranica
UVEZ
meki uvez
MASA
0.51 kg

BARKOD
9789533438788

Dodatne informacije

Težina 0.51 kg
Format

150 x 228

Broj Stranica

472

Uvez

meki

ISBN

9789533438788

Godina izdanja

2019

Autor

Donato Carrisi

Jezik

Hrvatski