Begen klub čitatelja

Begen klub čitatelja je zajednica strastvenih čitatelja koja okuplja ljude koji dijele ljubav prema knjigama, pričama i svjetovima koje nam one pružaju. Pridruživanjem našem klubu, postajete dio ove inspirativne zajednice i imate priliku uživati u raznim pogodnostima i sadržajima koje pripremamo ekskluzivno za naše članove.

  1. Ostvarite 20% popusta pri prvoj kupnji na sve proizvode na web trgovini osim na proizvode koji su na akciji.
  2. Ostvarite 10% popusta pri svakoj sljedećoj kupnji na sve proizvode na web trgovini osim na proizvode koji su na akciji.
  3. Popusti i akcije se međusobno isključuju.
  4. Primanje promotivnih sadržaja: Pridruživanjem klubu, pristajete na primanje povremeno poslanih emailova s promotivnim sadržajem. To uključuje informacije o našim najnovijim književnim izdanjima, ekskluzivnim ponudama, popustima i događanjima.
  5. Sigurnost vaših podataka: Vaša privatnost nam je važna. Vaše osobne podatke tretiramo povjerljivo i ne dijelimo ih s trećim stranama bez Vaše suglasnosti.
  6. Sloboda odlaska: U bilo kojem trenutku možete odlučiti napustiti naš klub i prestati primati naše emailove. Naš cilj je osigurati vam ugodno iskustvo članstva, stoga Vas nikada nećemo zadržavati ako odlučite otići.
  7. Begen zadržava pravo promjene uvjeta pogodnosti Kluba čitatelja.

Prijavite se

Nakon prijave ćete na email dobiti kupone koje možete iskoristiti prilikom kupovine.